facebook

Прикарпатські рятувальники збирали ртуть та визволяли “неадекватну племінницю” з квартири

Про це інформує управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.



535a3d6b0676d (38)

23 травня о 07.46 до ОКЦ У ДСНС в області поступило повідомлення про те що по вул. Незалежності, в квартирі розбито термометр і витекла ртуть. По прибуттю до місця виклику в складі демеркуризаційної ланки, здійснено збір ртуті в кількості 0,5 гр. та передано у відділ НС Івано-Франківського МВК для її подальшої утилізації.

О 11.37 на ПЗЧ ДПРЧ-6 м. Калуш від працівників Калуського відділу національної поліції поступило повідомлення про необхідність надання допомоги по відкриванню вхідних дверей квартири по вул. Стуса, яка стверджувала, що в середині в неадекватному стані перебуває її племінниця. Працівниками пожежно-рятувальної служби вжито заходів по відчиненню вікна у помешкання, працівниками поліції в середині квартири нікого не виявлено.

О 21.50 м. Калуш вул. Пушкіна. Надання допомоги по відчиненню вхідних дверей квартири. Працівниками пожежно-рятувальної служби по висувній драбині проникнено в середину квартири та відчинено вхідні двері. Власник квартири від медичної допомоги відмовився.

 

Читайте також:  Новий прокурор Тернопільщини вимагав "клятви вірності" й обзивав колег "свинями": скандалом зайнялися в ОГПУ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.