facebook

Наступного місяця Марцінків поїде в АТО

У вівторок, 24 травня, в Туристично-інвестиційному центрі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав угоду про співпрацю з головою Волноваської районної ради Валерієм Лубінцем.



“Підписання цієї угоди є дуже важливим. Головним напрямком нашої співпраці стане допомога військовим. Вже 10-12 червня ми вирушимо в зону проведення АТО, щоб відвідати наших франківських хлопців, а також проведемо кілька робочих зустрічей, пов’язаних з підписанням угоди. Ця подія є знаковою для обох сторін. Адже це перша угода між Волноваським районом та містом України. Це дуже важливо в контексті єдності нашої держави. У нас є багато партнерів з Європи, але, на жаль, погано налагоджена взаємодія з українськими містами на сході чи півдні. Настав час це виправити”, – зазначив Руслан Марцінків.

Голова районної ради Валерій Лубінець заявив, що для його регіону дуже важливо, що одне з найбільших міст Західної України погодилося підписати угоду про співпрацю. Та розповів, що дуже сподівається на те, що івано-франківський досвід допоможе з патріотичним вихованням молоді Волноваського району.

Читайте також:  Ігор Насалик хоче дебатувати із Анушкевичусом, Марцінківим та Шевченком

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.