facebook

В Івано-Франківську вже десятий рік поспіль пройде «Парад візочків»

У вівторок, 31 травня з ініціативи телерадіокомпанії «Вежа» у Івано-Франківську вже десятий рік поспіль відбудеться улюблене свято малюків та їхніх батьків – «Парад візочків».

коляски

Головна подія свята – визначення найкращого дитячого візочка. Журі оцінюватимуть креативність та творчий підхід при його оформленні. Переможці отримають цінні подарунки, пише Фіртка.

Взяти участь у цьому конкурсі зможуть всі охочі, бажана попередня реєстрація. Також на учасників та глядачів чекають різноманітні конкурси та розваги. Початок заходу об 10.30 на Вічевому майдані.

Зголоситись до участі в параді можна за телефоном 77-61-28, або за електронну адресою –[email protected] чи приватним повідомленням у офіційній facebook сторінці телерадіокомпанії «Вежа» (В повідомленні слід вказати ім’я мами/тата, контактний телефон, стать і вік дитини).

Довідка:



«Парад візочків», його ще називають наймирнішим парадом у світі. Щорічне свято для малечі та їхніх батьків присвячений Міжнародному дню захисту дітей, що відбувається традиційно в червні.

Започатковане свято у Івано-Франківську ще у 2005 р. підприємцем Віталієм Яворським та телерадіокомпанією «Вежа». Головним завданням конкурсу є якнайцікавіше оформити дитячий візочок з малечею та взяти участь у показовій ході

Читайте також:  “У зміїній шкірі на Гелендвагені”: відомого олігарха облили лайном у Івано-Франківську (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.