facebook

Голова Верховинської райради після ДТП потрапив до лікарні

Як вже повідомляли , голова верховинської районної ради Іван Шкіндюк потрапив у ДТП на в’їзді у Верховину. Його автівка кілька разів перекинулась зі схилу.

02_2800e

Також, з достовірних джерел Версіям стало відомо, що Шкіндюк



їхав на службовій машині “Chevrolet”. Під час ДТП голова райради отримав травму голови і був госпіталізований.

24143990

Про це пишуть Версії з посиланням напост Дмитра Сало на сторінці косівського журналіста Віталія Мацьоцького, який напередодні виїхав на місце події.

Щойно передзвонив журналіст Дорожнього контролю Віталій Мацьоцький. Він виїхав на ДТП, яке скоїв у дошку п’яний голова Верховинської райради. Під час зйомок на нього напали поліцейські, що прибули на ДТП. Вони всіляко намагаються сховати службову машину, яку розбив чиновник, і напали на Віталія з метою заволодіти його відеокамерою“, – написав Дмитро Сало.

скрін шкіндюк

Перевіряючи інформацію про “у дошку п’яного голову Верховинської райради”, журналісти натрапили на несподіваний фізичний опір поліцейських. Віталій Мацьоцький та Назар Александрук отримали тілесні ушкодження в ході нападу з метою заволодіти камерою журналістів.

Згодом Мацьоцький повідомив, що перебуває у відділенні поліції у Верховині. Щоправда, за інформацією Версій, в нападі на журналістів також брали участь місцеві поліцейські, які “працювали” на місці події.

– До нас виїхала машина підмоги, поки більше нікого не треба, – зазначив журналіст.

Точна інформація або спростування про стан сп’яніння Шкіндюка буде згодом. Відомо, що посадовець перед госпіталізацією в ОКЛ здав кров на аналіз.

Нагадаємо, 25 травня п’яний голова Верховинської райради Шкіндюк ледь не розбився у ДТП, – заявив свідок.

Додамо, що Іван Шкіндюк, діючий голова Верховинської районної ради за квотою “Батьківщини” у 2010-2014 рр. перебував у “Партії регіонів” та згодом змінив політичну орієнтацію.

Читайте також:  В Італії від короновірусу померла українка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.