facebook

“По моєму 80-річному батьку стріляли, як по живій мішені”, – шокуючі розваги на Верховинщині

23 та 27 травня у селі Верхній Ясенів Верховинського району трапилися неприємні  інциденти з місцевим мешканцем 80-річним Василем Михайлюком та його сусідами.

5842027-890x395

Про це розповіла «Галці» донька чоловіка Євдокія Михайлюк.

Її батько живе сам. За словами жінки, в понеділок він був на подвір’ї, коли по ньому з 50-метрової відстані з сусіднього обійстя почали стріляти з пневматичних гвинтівок. Це було 5-6 осіб, зокрема, односельчани дідуся. Дехто був у зоні АТО.

«У тата синці кров’яні від куль. Він був, як жива мішень. Коли ми дізналися, подзвонили міліцію. Вони приїхали, оглянули тата, але не казали писати заяву. Говорили, щоб побої зняли і повідомляти їм, як ще будуть нападати. А тато старий, хворий, далеко не піде», – прокоментувала жінка.


Сьогодні, 27 травня, історія повторилася. Пані Євдокія з батьком у хаті сидить, на вулицю вийти бояться. Чоловік собі навіть щит зробив з підручних матеріалів. Знову подзвонили до правоохоронців. Ті пообіцяли, що зараз приїде слідчо-оперативна група.

«Майже година пройшла. Ті, хто стріляв, повтікали. Певно їм поліція подзвонила. Певно там всі знаються і нас повибивають тут», – додала вона.

Родина Михайлюків каже, що до їхніх сусідів часто приїздить сумнівна компанія, напиваються.

«Землю хочуть нашу захопити», – підозрюють вони.

«Галка» звернулася за коментарем до прес-служби нацполіції в області. Там повідомили, що наразі такого випадку не зафіксовано. Але впродовж дня можуть бути зміни.

 

Читайте також:  НАТО готуються до розміщення Росією ядерних ракет у Європі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.