facebook

Тука українцям, які продали голоси: Ви не маєте права вимагати зниження тарифів

Він переконаний, що вибори у семи округах, які відбудуться 17 липня, будуть ще бруднішими і не безпечнішими, ніж зазвичай.

5_main


Після того, як українці продають свої голоси на виборах, вони не мають морального права що-небудь вимагати у депутатів, обраних таким чином.

Про це в ефірі програми «Шустер LIVE» сказав заступник міністра України з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, повідомляє 24 канал.

Він переконаний, що вибори у семи округах, які відбудуться 17 липня, будуть ще бруднішими і не безпечнішими, ніж зазвичай.

«Головне, що я хочу сказати нашим з вами громадянам. Шановні мої друзі-українці, якщо у вас вистачає духу, совісті, продавати свій голос чи-то за гречку, чи за 500 гривень, та хоч за 5 тисяч гривень, ви продаєте своє майбутнє, ви продаєте майбутнє своїх дітей, своїх онуків і моїх дітей», — заявив Тука.

«Тому у вас немає морального права після таких вчинків щось вимагати від таких депутатів, а врешті-решт від виконавчої влади, яку обирають ваші депутати. Ви не маєте потім морального права вимагати зниження тарифів. Ну для кого вони туди йдуть, якщо таким чином вони туди потрапляють?» — наголосив заступник міністра.

Читайте також:  Кабмін прийняв нове рішення по зарплатах: скільки будемо заробляти в 2021 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.