facebook

Від яких жінок чоловіки не йдуть

Знати про жінку все не може навіть сама жінка


Від яких жінок чоловіки не йдуть

За зізнаннями чоловіків, вони ніколи не підуть від жінок, які:

● не ставлять чоловіків на перше місце і не роблять їх сенсом свого життя. Єдина жінка, якій чоловік дозволяє марити ним – це його мама. А в своїй коханій він хоче бачити самодостатню особистість, яка дивиться на світ із широко відкритими очима, помічає у ньому багато цікавих речей, а не обмежується єдиним прагненням заволодіти ким-небудь щетинистим у штанях. Якщо чоловік здоровий і адекватний, він просто не зможе тривалий час терпіти коло себе повністю залежну від нього істоту, адже побічним ефектом цього є нав’язливість і хворобливе бажання постійної уваги, що повністю суперечить одній з найважливіших чоловічих потреб – свободі.

Тому, якщо ви хочете мати щасливі стосунки, раз і назавжди забудьте фрази “Я жити без тебе не зможу”, “Світ без тебе немає сенсу”, “Ти – для мене все!”, а також стріть зі своїх фонотек пісні “на тему”.

● є самодостатніми. Чоловіки теж потребують розвитку, приємних співрозмовників та нових вражень і емоцій. Якщо ви не можете підтримати розмову на 10-20 довільних тем, і нічого не робите для того, щоб ця можливість з’явилась, за рік-два вашому мужчині просто не буде про що з вами поговорити. Це по-перше.

По-друге, зупиняючи свій розвиток, ми однозначно, незаперечно, хоч і не свідомо, гальмуємо розвиток своїх партнерів. Здоровий, повноцінний мужчина, а саме про такого мріє кожна жінка, не зможе жити без розвитку. Ось і робіть висновки.

І по-третє, самодостатня жінка, як правило, незалежна й фінансово. Як мінімум частково. Чоловіку (так, не дивуйтесь!) приємно, коли жінка сама може заробити собі на помаду, туш для вій, гарне плаття, шикарну білизну, тощо, а не клянчить заради цього у нього кожну копійку. Це не говорить про жадібність чоловіка. Це говорить самому чоловіку про інше – він зробив гідний вибір, і його обраниця таки чогось варта у цьому житті! А таку жінку вже бояться втратити – на відміну від тягаря, який доведеться все життя тягнути на собі.

● вміють створити вдома затишок та комфорт, смачно нагодувати чоловіка, та створити йому усі умови для відпочинку і швидкого відновлення. Комусь це здасться стереотипом, але жінка не зважаючи на цю думку все рівно залишиться хранителькою сімейного вогнища – Берегинею, як кажуть у нас в Україні. Не зважаючи на розмір статків, жінка повинна бути в сім’ї чи навіть в поки що неоформлених стосунках, тим важливим осередком домашності, який просто через природу статі відсутній у чоловіків.

Читайте також:  Залишайтеся вдома! Синоптики повідомили про сильний шторм і розповіли, якою буде зима

Ви можете не вміти вишивати хрестиком, у вас може не виходити тірамісу чи соус бешамель, але ви повинні вміти ідеально приготувати з десяток страв, які будуть завжди до смаку вашому чоловікові, і попіклуватись про те, щоб у нього завжди був чистий одяг. Проте, ось тут чіткого переліку того, що повинна робити жінка аби забезпечити потрібну ауру в будинку та оце надважливе кожній людині відчуття комфортної домівки, немає. Дехто умудряється навіть взагалі не вміючи готувати та прасувати робити зі свого дому справжню оазу затишку і щастя – ось це і є справжні жінки, від яких навряд чи хто задумається піти.

● не зазіхають на усі зароблені чоловіком гроші. Взагалі, якщо ви хочете, щоб ваш чоловік постійно мав хороші прибутки, відкиньте раз і назавжди звичку забирати у чоловіка зарплатню. З точки зору енергетики, гроші – це чоловічий атрибут, і вони мають здатність надавати йому силу. Регулярно забираючи у мужчини його засіб сили, ви поступово знищуєте його здатність контактувати з так званим «грошовим потоком».

Так, нехай саме ви ведете весь сімейний бюджет, і так, нехай саме ви здійснюєте всі покупки та й взагалі тратите ці гроші. Але нічого з вами не трапиться, коли щоразу перед походом за покупками ви будете просити у вашого чоловіка видати вам потрібну суму. Цим ви лише укріплятимете на рівні підсвідомості чоловіка те, що він справно виконує свою функцію добувача та годувальника сім’ї, що для кожного справжнього чоловіка дуже і дуже важливо. І ще краще, коли частину важливих проплат – наприклад, великі покупки (побутова техніка, меблі, поїздки) – ви поручатимете оплачувати своїм чоловікам власноруч. Це ідеально доводитиме мужчині його чоловічу спроможність, і зовсім скоро це відчуття дуже приємно для вас виправдає себе.

І що надособливо важливо у цьому пункті, так це те, що жінка, від якої не йдуть чоловіки, ніколи не буде обшукувати його кишені. Навіть якщо вона точно знає, що в правій лежить банківська картка, а в лівій – візитка фотомоделі.

● є другом, справжнім, вірним і надійним другом. Чоловікам потрібен не лише борщ і секс. У своїх партнерках вони хочуть бачити ще й духовних побратимів. Плани, амбіції, переживання, радощі – з ким, як не з найвірнішим другом їх розділити?

Читайте також:  «Треба піти до воpoжки. Тоді Васька на Іванку й не гляне»: Ходила Оксана до воpoжки, чи ні, але навесні Василь почав з нею зустрічатися

Чоловіки важко переносять духовну самотність, і якщо вас не цікавитиме те, що криється в вашого чоловіка всередині, він обов’язково знайде того, для кого ця його «середина» буде важливою. І тіштеся, якщо це буде просто його однокласник чи колега по роботі, з яким вони щонеділі грають в футбол. Цим другом дуже легко може стати інша, більш душевна та співчутлива жінка. А де дружба, там і …

● не мають звички грати у них на нервах. Звісно, сплески емоцій потрібні, і часто вони бувають навіть корисні, оскільки однотонні та монотонні будні рано чи пізно набриднуть любому. Але безкінечні скандали, безперестанні підозри, безкінечні перепади настрою, зривання на оточуючих, «ефект пилорами», а особливо маніпуляції сексом, до добра не доведуть ніколи. Сплески емоцій повинні утворюватись за рахунок зовсім іншого підґрунтя.

Якщо ви одного разу не хочете почути цю страшну фразу “Все, я більше так не можу! Я йду”, вчіться стримувати себе і розбиратись зі своїми переживаннями самостійно, і не помітно для оточуючих. Ваші нерви нікому не потрібні. Усім вистачає їх власних. Жінка, від якої не йдуть чоловіки, ніколи не викликає відразу у свого партнера.

● завжди добре виглядають, стежать за собою і дають привід любуватися ними. Така жінка завжди прагне досконалості, намагається добре виглядати, бореться зі своїми шкідливими звичками, стежить за фігурою та станом тіла, ніколи не ходить у чому попало, і має кілька обов’язкових пунктів у списку «must have», що стосуються її зовнішності, які завжди виконує (наприклад, манікюр, педикюр і здорове волосся) .

Жінка, від якої не йдуть, із задоволенням витрачає гроші на себе, забезпечуючи собі відповідний образ, – а значить, працює на імідж чоловіка в очах інших чоловіків.

● поважають захоплення свого чоловіка, навіть підтримують їх, але обов’язково мають й свої. Чоловіки терпіти не можуть, коли жінки намагаються заборонити їм щось із того, до чого лежить їхня душа. Насправді, це абсолютно не ваша справа, наскільки безглуздо виглядає його одержимість культурою Середньої Азії. Це приносить йому позитивні емоції – ось і все, що повинно бути важливим у цьому для вас.

Так само повагу у чоловіків викликають і ваші жіночі захоплення. Якщо у всьому іншому ви та сама справжня жінка, від якої не хочеться йти, чоловік із радістю прийме ваше захоплення декупажем, квілінгом, печворком, кьорлингом чи будь-чим іншим, що називається не менш страшним словом. Захоплена жінка – це жінка із палаючим поглядом, тобто, справжня, жива людина! А жити поруч з такою завжди цікаво…

Читайте також:  Школярка на очах однолітків стрибнула з багатоповерхівки у Маріуполі

● дозволяють собі бути слабкими, а мужність повністю віддають їх законним власникам – чоловікам. Галопуючих коней та палаючі хати залиште на когось іншого. Сутність жінки не в цьому. Як і усього в світі, мужності в природі існує обмежена кількість. Це вичерпний ресурс. Якщо ви постійно надбираєте з цієї криниці, чоловікам в ній залишається все менше.

Проте слабкість абсолютно немає нічого спільного із дурістю. Слабка – не означає дурненька та безпорадна. Жінки, від яких не йдуть, просто дозволяють чоловікам бути справжніми чоловіками.

● люблять себе. Вже давно відома істина про те, що тільки той, хто любить себе, може по-справжньому полюбити когось іншого. Неможливо дати коханій людині істинної любові, якщо ви досі не прийняли себе з усіма своїми перевагами і недоліками. Неможливо повноцінно прийняти іншу людину, якщо ви не змогли виплекати навіть любові до самої себе. Жінка, від якої не йдуть чоловіки, це суцільна любов – у кожній своїй клітиночці та атомі, кожному подиху і погляді

● є вправними, хорошими коханками. Так, без цього нікуди. Можливо, ви сподівались, що цього разу цей список обійдеться без сексу, але ні… Життя без сексу – нісенітниця. Особливо життя чоловіка. Секс чоловікам дає не лише потрібну розрядку, але й заряджає їх правильними енергіями, з яких надалі вони вже можуть «ліпити» свої перемоги й досягнення у справах та бізнесі. Сексуальна енергія – це будівельний матеріал чоловічого успіху. Жоден успішний чоловік не став би успішним, якби у нього не було достатньої йому кількості сексу. І добре, коли сексу йому потрібно багато. Ви скажете “А ось і ні! Я зі своїм займаюсь коханням 1-2 рази на місяць, а він у мене он який вправний бізнесмен!”, і ми вас тут же розчаруємо – це із вами у нього секс лише 1-2 рази на місяць, а особисто у нього його явно набагато більше, якщо так гарно йдуть справи.

І лише у випадку, коли все перераховане одночасно притаманне вам, ви захищені від того, що вас колись покинуть. Розвивайтесь, працюйте над собою і будьте щасливими.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.