facebook

На Франківському вокзалі “волонтери” пограбували пенсіонера

Під час несення служби працівники Івано-Франківського відділу поліції затримали жителя приміського села за підозрою у вчиненні пограбування. Усі обставини злочину з’ясовуються у ході досудового слідства.
12016_e15deeac (9)


Про вчинення пограбування працівникам поліції повідомив 73-річний місцевий житель. Зі слів заявника стало відомо, що напередодні до потерпілого на Привокзальній площі в обласному центрі підійшло двоє невідомців, які представились волонтерами та буцімто запропонували потерпілому допомогу. Коли чоловік відмовився, зловмисники вирвали з рук чоловіка гаманець та мобільний телефон марки “Нокіа” і утекли.

Правоохоронці, які перебули на патрулюванні, затримали одного із грабіжників, а інший з викраденим зміг зникнути в невідомому напрямку. Зловмисником виявився 25-річний житель Тисменицького району. Наразі правоохоронцями проводять заходи щодо встановлення місця знаходження його спільника.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Читайте також:  У Франківську пройде фестиваль авто-мотоспорту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.