facebook

У Києві дилер ховав наркотики на кладовищі

В Оболонському районі Києва затримали наркоторговця, в якого вилучили товару на 700 тисяч гривень.
im578x383-03


Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Києві.

Оперативники розкрили злочинну схему: 25-річний ділок ховав наркотики на кладовищі, аби потім безперешкодно їх збути. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Під час оперативних заходів працівники 5-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України затримали мешканця Оболонського району столиці, у якого виявили та вилучили 170 грамів наркотичного засобу метадон вартістю майже 700 тисяч гривень.

Як пояснив затриманий, даний наркотик він зберігав з метою подальшого збуту шляхом безконтактної передачі у вигляді схованок на території району. Також молодик додав, що метадон він отримував аналогічним шляхом: так звані “закладки” він робив і забирав навіть на території кладовища.

Поліція працює над затриманням його спільників. За такі дії чоловіку загрожує до дванадцяти років ув’язнення.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вилучені речові докази направлено на експертизу.

Читайте також:  Боєць АТО освідчився коханій на вершині українських Карпат

Шукайте деталі в групі Facebook