facebook

На Прикарпатті рейдовій групі попалися двоє підлітків, які були в барі після 22.00

Рейдова група провела рейд у Богородчанщині з метою виявлення неповнолітніх, які перебувають у вечірній та нічний час у громадських місцях, вчиняють правопорушення, та дорослих осіб, які втягують підлітків у протиправну діяльність, з 22.00 год. 28 травня до 03.00 год.

x_342a2767

У рейдову групу увійшли представники служби у справах дітей райдержадміністрації, сектору молодіжної превенції Бородчанського ВПГУНП та дільничні інспектори віділення поліції. Рейд провели у населених пунктах: Богородчани, Похівка, Забережжя, Іваниківка, Старі Богородчани, Саджава.

В ході перевірки було виявлено двох учнів  загальноосвітніх шкіл району, які перебували в кафе та барах після 22.00 год., також  було зафіксовано три порушення режиму роботи відповідних закладів поза встановлений виконкомами сільських та селищних рад час.

Служба у справах дітей райдержадміністрації направить інформацію до виконкомів сільських та селищних  рад та загальноосвітніх шкіл району для прийняття відповідних заходів реагування щодо винних осіб.

Читайте також:  Скандал з приниженням підлітків копами на Прикарпатті: з'явилися важливі деталі про винних

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.