facebook

Столичні журналісти в шоці від Прикарпатського міністра Насалика (фотофакт)

Інтернет-видання Страна.юей розмістило на своїх сторінках “сенсаційну новину” про те, що міністр енергетики, колишній голова Калуша Ігор Насалик просто пив каву за столиком на вулиці в одній з кав’ярень.

23_main_ukr

Журналістам видання довелось провести навіть розслідування для того, щоб “викрити” прикарпатця в любові до амерікано і цигарок.




Министр энергетики Игорь Насалик в первый день лета, 1 июня, замечен на улице Институтской в Киеве. Об этом сообщает корреспондент “Страны”. На фото видно, как Игорь Насалик пьет кофе на летней площадке кафе “La Сantina”, которое расположено недалеко от здания НБУ – на Институтской, 13А. Судя по размеру чашки, министр предпочитает американо, рядом с ним на столе лежат деловые ежедневники и пачка сигарет с зажигалкой
“, – йшлося в новині.

 

http://newsmir.info/img/p/5/43/423/422234.jpg

 

Як відомо, Ігор Насалик пройшов до парламенту як мажоритарник по округу в Івано-Франківській області. З 2006 року і до обрання в Раду мером Калуша.

У 2015 році Насалик балотувався в мери Івано-Франківська, але програв “свободівця” Руслану Марцінківа.

У квітні поточного року Насалик був призначений міністром енергетики та вугільної промисловості.

 

Читайте також:  Пограбували, зв’язали, вивезли в ліс і….: На відомого бізнесмена здійснили жорстокий напад. Лихі 90-ті повертаються?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.