facebook

Прикарпатські правоохоронці повернулися із зони АТО

Сьогодні до Івано-Франківська з Донеччини повернувся зведений загін прикарпатських міліціонерів. Наші бійці місяць захищали східні рубежі країни, виконували бойові завдання та чергували на блок-постах.

1

Тож, сьогодні під стінами управління МВС в області, що на Сахарова урочисто зустрічали Героїв керівництво, їхні колеги та рідні бійців з квітами та кульками, пише Бліц-Інфо.

Звернувшись до бійців, начальник прикарпатської міліції Віктор Шкутов 



зазначив, що вони вкотре показали свій професіоналізм.

“Хочу подякувати вам,  за ту функцію яку ви з честю виконали на сході нашої держави, по захисту фортифікаційних споруд, охорони мостів та громадського порядку. Ви з честю виконали все, що було на вас покладено керівництвом донецької міліції”, – зазначив Шкутов.

Тож, всіх 95 бійців нагородили грамотами та грошовими нагородами.

Натомість командир зведеного загону правоохоронців Михайло Ковалюк подякував батькам які виховали таких чоловіків які захищають нашу землю.

Після закінчення урочистостей, дружини не стримуючи сліз та діти кинулися на шиї своїх чоловіків. Також бійці не стримували своїх емоцій.

“Ми дуже щасливі, що повернулися. На сході ми захищали Україну всіма можливими способами. Дуже скучали та очікували на зустріч з рідними. Плачу від радості, що бачу свою сім’ю”, – зауважує боєць Віталій Олійник.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Читайте також:  В Італії туристам виплатять компенсацію за зіпсований через дощ відпочинок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.