facebook

Галич бореться за звання одного з семи чудес України

Цьогоріч триває вже п’ятий етап всеукраїнської акції «7 чудес України» – «7 чудес України: історичні міста та містечка».



Galych-1-890x395

З 1 березня до 1 червня оргкомітет приймав та розглядав заявки на участь. З 1 червня члени оргкомітету оголосили 21 фіналіста акції, за яких ви можете проголосувати до 25 вересня. За цей час відбудуться презентації фіналістів, прес-тури і анкетування експертів. За підсумками опитування експертів та інтернет-голосування (50/50) будуть визначені переможці цієї акції, яких оголосять 27 вересня 2016 року, на День туризму, інформує прес-служба ОДА.

Серед номінантів – м. Галич. Запрошуємо мешканців та гостей Івано-Франківщини підтримати величний центр Галицько-Волинського князівства — наймогутнішу твердиню на південно-західних давньоруських землях. Голосування відбувається за посиланням

Довідково. В акції «7 чудес України: історичні міста та містечка» беруть участь ті міста і містечка, що мають значиму історію (їх можна позиціонувати як історичні), які можуть продемонструвати своє унікальне архітектурне обличчя та мають туристичну інфраструктуру для відвідувачів.

e10503366626

81-ukr1-1170x754

Читайте також:  У Галичі чоловік побив 11-річного сина, бо той не пішов купити батькові горілки: хлопчик викликав поліцію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.