facebook

19-ти річна модель з Івано-Франківська підкорила світовий подіум (фото)

Марина Кучірка, 19-ти річна дівчина з Івано-Франківська, яка підкорила світовий подіум своєю розкішною зовнішністю: довгими ногами, біля яких стеляться мільйони залицяльників, тонкою талією, витонченими руками та обличчям з високими вилицями, ідеально прямим носом, густими бровами та очима сталевого блакитного кольору.

13335326_1627042524283557_140526436_n

Кар’єра моделі почалась ще з 2011 року, Марина працює з київським модельним агентством «Direct Model



 Management», яке дало їй старт і підштовхнуло на рішучі кроки, саме минулої осені, 2015 року, дівчина наважилась і підписала контракт на 2 місяці з іноземним агентством «Meggie&John», інформує Фіртка з посиланням на Бріз.

Марина розповіла нам, як це відбувалось:

· Як проста дівчинка з Франківська стала міжнародною моделлю?

Це дуже довга історія, яка почалась ще в 2011 році, але тільки минулої осені я вирішила спробувати себе на світовому ринку і підписала контракт з іноземним агентством.

За пів року ти встигла попрацювати в Кореї та Китаї, що можеш розповісти про ці країни?

Країни різні, різні люди, культура і цінності не зважаючи на те, що розташовані вони близько. Корея спокійніша, я жила там в сімейній атмосфері надійності і тепла, а Пекін абсолютно непередбачуваний і безбашений. Мені пощастило з колективом, з’явились знайомі з усіх куточків світу, всі неповторні, позитивні та життєрадісні!

· Який твій робочий графік?

Хто б що не говорив, але це робота, інколи буває справді важко, бо графік ненормований. Частенько потрібно проводити на ногах по 16 годин, і використовувати кожну вільну хвилину на сон(моделі сплять на підлозі, під час макіяжу, в машинах, одним словом завжди і всюди, де тільки можна). Постійні перельоти, життя на валізах, це все не легко, але мені приносить неймовірне задоволення! Модельне життя прекрасне не зважаючи ні на що.

У Франківську твої батьки, найкращі друзі та кохана людина. Як вони відреагували на твій вибір присвятити своє життя професії моделі та виїхати з України?

·  Мені пощастило, що близькі люди з розумінням підтримують мене. У нас є стільки можливостей спілкуватись, що гріх жалітись, тому 2-3 місяці відсутності в рідному місті-це не так вже й страшно.

· Як ти підтримуєш стосунки зі своїм хлопцем?

Звісно сумуємо одне за одним, але він займається своєю роботою, а я своєю.

· Ти не плануєш забрати його до себе?

В мене ж немає постійного місця/міста в якому я працюватиму роками, а їздити разом-це величезна розкіш.

· Ти навчаєшся на ІІ курсі, спеціальність: реклама та зв’язки з громадськістю, як ти поєднуєш навчання з роботою за кордоном?

Поєднювати? Багато хто й справді поєднує навчання і роботу, але не я. Після першої поїздки в мене змінились життєві цінності і бачення майбутнього, тому університет я відкладу, а зараз в мене є цікавіше заняття.

· Чи змінила тебе кар’єра моделі?

·   Змінила мабуть, завдяки цьому я зрозуміла, що ми вільні, що треба самостійно вирішувати який шлях обирати, що потрібно насолоджуватись життям.

· Які твої подальші плани на майбутнє?

Планів на майбутнє не будую, хочу дивуватись перемогам, а не розчаровуватись, що все пішло не так як хотілось.

· Що ти порадиш дівчатам , які мріють про кар’єру моделі ?

Якщо хочете, то ніхто не заборонить Вам спробувати. Якщо зовнішність дозволяє-відправляйте фотографії в агенства.

 

Читайте також:  На 80% уражені легені: франківчанка провела 35 днів у реанімації (ВІДЕО)

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.