facebook

Доба в АТО: атака на Опитне й обстріли Пісок

Обстріли на Донбасі не вщухають, сторони продовжують звинувачувати одна одну в порушенні перемир’я.

1598418



З вечора 20 березня сепаратисти дев’ять разів порушили режим припинення вогню, передають вранці в штабі АТО.

“Бойовики чотири рази вели вогонь по позиціях сил АТО. Ще п’ять випадків порушення режиму тиші зафіксовано з опівночі до 7:00 ранку”, – сказано в повідомленні.

Крім того, за словами українських військових, у ніч на 21 березня поблизу селища Опитне між військовими і розвідувально-диверсійною групою бойовиків “зав’язався бій”, в результаті якого супротивник був змушений відступити.

Наголошується, що також на Донецькому напрямку під вогонь з гранатометів, 82 і 120-міліметрових мінометів шість разів потрапило селище Піски.

На Маріупольському напрямку, з 21:30 до 22:20 бандформування вели вогонь зі стрілецької зброї та 120-міліметрових мінометів по селищу Широкино.

У свою чергу, сепаратисти продовжують звинувачувати ВСУ в порушенні перемир’я і затягуванні процесу обміну полоненими.

Раніше в штабі АТО заявляли, що збройні провокації сепаратистів на Донбасі посилюються в усіх напрямках, бойовики застосовують міномети, танки і знову використовували РСЗВ Град.

Як повідомляв Кореспондент.net, глава самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко заявив про намір захопити нові міста. За його словами, сепаратисти хочуть встановити контроль над усіма населеними пунктами, де торік проводився псевдореферендум про незалежність “республіки”.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  У штабі АТО не виключають спроб бойовиків атакувати

Шукайте деталі в групі Facebook