facebook

Франківська активістка заявляє, що за влаштування дітей у садок беруть 500 – 700 доларів хабаря

У соцмережі Фейсбук активістка Мар’яна Вершиніна заявляє про корупцію та хабарництво при влаштуванні дітей у садки:

8810

Знов почалось…. Телефонні дзвінки та звернення, щодо влаштування дітей у дитячі садки цього року за (500 – 700 $). Більше того, є батьки, які платять такі суми, а їх навіть цього року не влаштують, кошти взяли і обіцянку гарантують виконати наступного року.


Далі… Цього року, як і всі попередні, садки закривають на літній перод. на 2 місяці. Залишають працювати кілька чергових ДНЗ.

За словами батьків у ці садки можуть потрапити не всі охочі. Але шановні батьки, наголошую, ви МАЄТЕ ПРАВО НА ДОШКІЛЬНУ ОСВІТУ. Не має значення ви працюєте офіційно чи ні, ви одинока чи не одинока мама, чи є у вас пільга чи ні. Вимагайте забезпечити вашу дитину місцем у дитячому садку!!!Управління освіти повинно працювати для нас і для наших дітей!

Де є така робота, щоб відпустка тривала 70 днів??? Звертайтесь до керівника ДНЗ, якщо не вирішить питання влаштування дитини у садок на літній період, пишіть скарги та звернення в Управління освіти і науки. Потрібна консультація чи допомога як це зробити? Готова допомогти – 0667724997
Не допомогло??… дзвоніть або пишіть мені. Спробуємо разом вирішувати дане наболіле питання, пише Марьяна Вершинина

Читайте також:  В Івано-Франківській області на одній з дільниць зіпсували всі бюлетені - активісти

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.