facebook

Савченко про зустріч з Порошенком: Я відчула навчання і повчання

Серед тем, які обговорювали депутат та президент була майбутня поїздка Савченко в ПАРЄ і робота над визволенням полонених

236503


Президент України Петро Порошенко  зустрівся сьогодні з народним депутатом Надією Савченко. Про свої враження після зустрічі вона розповіла в ефірі”Вечірнього прайму” на телеканалі “112 Україна”.

Однією з тем розмови була виказана раніше Савченко позиція, що вона готова взяти участь у прямих переговорах з очільниками “ДНР” та “ЛНР” Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

“Президент дотримується тієї лінії, що все ж таки вони є терористами, вони вбивали наших людей. І на пряму можна, ну як напряму, це слово зразу всіх лякає, що обговорювати в такому контексті, як я хочу можна тільки звільнення заручників. В принципі, я тільки це і збиралася обговорити”, – пояснила вона власну позицію.

“Я відчула навчання і повчання, в деяких моментах, я це приймаю, тому що я тільки вчуся”, – розкрила вона враження від зустрічі з очільником держави.

Крім того, президент підтримав Савченко і у неї “склалося враження”, що він готовий працювати, щоб “витягти хлопців”.

“І він дійсно працює на вищому щаблі,це політв’язні, і включаючи тих хлопців, які зараз в полоні після боїв. Тобто, що вам сказати, президент робить, напевно, все, що від нього залежне”, – розказала вона.

Також Савченко поділилася і тим, в якому тоні проходять розмови з президентом. “Я не можу сказати, що дуже якийсь офіційний тон, я не можу сказати, що він дуже свавільний. Такий, як з вами, діловий звичайний тон, людяний”, – розповіла вона.

Також серед тем, які обговорювали депутат та президент була майбутня поїздка Савченко в ПАРЄ, “говорили про зустрічі, графіки, обговорення”.

Читайте також:  В Англії впав винищувач

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.