facebook

На Прикарпатті триває ремонт військової частини де базуватиметься 10-та гірсько-штурмова бригада (фоторепортаж)

Заступник голови-керівник апарату Івано-Франківської облдержадміністрації Валерій Крецул з робочою поїздкою відвідав Коломию, де ознайомився з ходом виконання ремонтних робіт військової частини, у приміщеннях якої базуватиметься 10-а окрема гірсько-штурмова бригада.

IMG_8998_(1)

Зреалізували даний проект згідно Указу Президента України від 11 лютого 2016 року 44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України».

За словами Валерія Крецула, на даний момент виконано близько 90 відсотків робіт із відновлення будівлі штабу, що є досить хорошим показником, оскільки роботи розпочалися в середині квітня.

«Дякую представникам міської ради за докладені зусилля для відновлення першого поверху. Також варто виокремити Галицьку, Косівську, Надвірнянську та Калуську райдержадміністрації, які одними з перших приступили до виконання робіт», – зазначив заступник голови-керівник апарату ОДА.

Голова Коломийської РДА Любомир Глушков розповів про специфіку розподілу приміщень між райдержадміністраціями для виконання ремонтних робіт.

«Всі внутрішні роботи з відновлення першого поверху штабу закріплені за Коломиєю, та двома РДА – Тисменицькою і Тлумацькою, другого – за рештою райдержадміністраціями. Кожна РДА має відремонтувати по 2-3 кімнати в залежності від площі», – повідомив Любомир Глушков.

IMG_8984_(1)_(1)_(1)

IMG_8987_(1)


Читайте також:  Голова Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області Ганна Калиній у 2015 році заробила майже 303 тис.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.