facebook

Боєць АТО помер у Греції після 10-місячної коми

10 червня після 10-місячної коми і лікування у Греції помер боєць колишнього батальйону «Чернігів» та учасник АТО Роман Лось.

gr_5.11.15_pomoch

Про це написала його дружина в публікації на Фейсбуці, – повідомляє farwater.net.

«Ромчик помер в 6 ранку», написала Ірина Лось.

Як повідомляє місцеве видання cheline.com.ua, бійцю не допомогло півторарічне лікування в Україні і в Греції.

Роман отримав травму під час бойових дій в Станиці Луганській, де разом з іншими чернігівцями ніс службу по захисту правопорядку. Було це в листопаді 2014-го. Тоді сепаратисти попали в мікроавтобус, на якому пересувалися бійці, була стрілянина, троє бійців – Віктор Запека, Андрій Іщенко та Олександр Найдьон – загинули, п’ятеро, серед них і Роман – отримали поранення.

Довгий час Романа лікували в Чернігівській обласній лікарні. Йому зробили операцію пошкодженого суглоба на нозі, вживили титанову пластину, гроші на яку приносили всі колеги Романа. Начебто все було успішно, чоловік і батько 7-річної доньки вже пробував ставати на ноги і ходити на милицях.

Потім, як каже дружина Романа, лікарі зробили знімки ноги і сказали, що у Роми сформувався помилковий суглоб. Треба зробити операцію, зачистити, нібито пластина там стоїть неправильно. І після операції, яка була 20 липня 2015-го, Рома так і не прокинувся.

 

Читайте також:  Помер 32-річний атовець з Коломийщини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.