facebook

Екс-віце-прем’єр росії: Доктор Зло тепер віддасть Донбас, а в Раші буде все гірше і гірше!!!

«… У нього з головою не все гаразд. Недавній фільм про Крим явно показав, що путін не



сприймає себе адекватно і займається самообмовами і дачею викривальних показань на самого себе. Він Доктор Зло.

Людство налічує понад 7 мільярдів чоловік, з них тільки 140 мільйонів росіян. Якщо допустити навіть, що 80% росіян вірять в нісенітницю, то все одно вони складають надто малу частину людства. Крім цих людей ніхто не вірить, що росії щось загрожує. Тут у наявності манія величі.

“Кримнаш” як героїновий наркотик – він підбадьорив електорат, але й термін дії у нього маленький. Я думаю, що Донбас не був самоціллю путіна, це була операція відволікання, щоб забули про Крим. Якби він просто захопив Крим і на цьому зупинився, то в переговорах він був би змушений віддати Крим в обмін на санкції. А тепер він віддасть Донбас, щоб відмінилися санкції, а Крим залишить собі.

Пропагандистський ефект телебачення знижується: аудиторія йде з федеральних каналів. Тільки за перші два місяці цього року доходи від реклами на федеральних каналах знизилися на 33%. Держава повинна почати серйозні фінансові вливання в ці канали, але сьогодні ресурси у нього обмежені. Вони вкладали в «Рашу Тудей», а тепер, може, й вирубають його по всій Європі та Америці, адже при всій відносній ефективності телеканалу в громадській думці Заходу стався перелом. І не в ту сторону, в яку хотіла «Раша тудей». Адже факти, що транслюються іншими каналами, говорять самі за себе.

Сценарій, за яким йде путін, тепер досить жорстко детермінований, і від нього тепер уже мало що залежить. Він буде підкорятися самій логіці процесу, і буде все гірше і гірше … ».
Джерело: https://meduza.io/feature/2015/03/20/u-zapada-net-moralnogo-prava-uprekat-putina

Читайте також:  Чехія масово депортує українців

Шукайте деталі в групі Facebook