facebook

Позбавлений мандата депутат Держдуми Росії переїжджає в Україну

Депутат Державної думи РФ Ілля Пономарьов заявив, що після позбавлення мандата продовжить свою діяльність в Україні.

1395390187-4058-ilya-ponomarev

Пріоритетом для нього, за його ж словами, є Україна, де він продовжить ту діяльність, якою займався в РФ, передає УНІАН.

Пономарьов поділився своїми подальшими планами на майбутнє.

«Україна для мене пріоритет. Тут я буду займатися тим, що робив у Росії. Це залучення іноземних інвестицій і допомога у розробці законодавчих норм і правил, спрямованих на створення робочих місць, підвищення конкурентності економіки й поліпшення ділового середовища. Постараюся зробити все, що можу», – наголосив він.

Нагадаємо, 10 червня Держдума РФ позбавила мандата депутата Іллю Пономарьова, єдиного в російському парламенті, хто проголосував проти анексії Криму.

Президент РФ Володимир Путін 4 травня підписав закон, що передбачає дострокове припинення повноважень депутатів «за невиконання своїх обов’язків».

Згідно з документом, повноваження депутата Держдуми можуть бути достроково припинені рішенням палати – з ініціативи фракції або комітету, в якому він перебуває, у разі невиконання обов’язків протягом 30 і більше календарних днів. Раніше Держдума РФ за запитом Генпрокуратури позбавила Пономарьова недоторканності.

Читайте також:  Приборкання норовливої. ЄС не готовий позбутися Греції

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.