facebook

Через бійку російських фанатів на матчі з Англією збірній росії загрожують санкції (ФОТО+ВІДЕО)!

Як повідомляє Deutsche Welle, після нападу російських фанатів на сектор з англійськими уболівальниками під час матчу збірних Англії та РФ на “Євро-2016” збірній росії загрожують санкції.



Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) відкриє дисциплінарне провадження через зіткнення уболівальників, які відбулися в суботу, 11 червня, під час проведення матчу “Євро-2016” між збірними Англії та росії на стадіоні у Марселі.

Росії можуть загрожувати серйозні санкції, оскільки саме російські фанати спровокували заворушення на стадіоні, напавши на сектор з англійськими уболівальниками.

Після того, як збірна росії зрівняла рахунок наприкінці матчу, російські фанати почали жбурляти різні предмети у бік одного з секторів з англійцями, а потім прорвались до них через кордон стюардів. Англійські фани натомість здебільшого рятувались втечею у напрямку виходів зі стадіону. Конфлікт вдалося погасити після втручання стюардів.

Напередодні матчу в Марселі в масштабних зіткненнях брали участь кілька сотень російських і англійських уболівальників. За даними французької поліції, як мінімум 31 людина поранена, четверо з них перебувають у важкому стані. Один з постраждалих англійців знаходиться у вкрай важкому стані. Також під час зіткнень постраждали троє поліцейських.

Під час проведення попереднього Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році в Україні та Польщі через заворушення, які влаштовували російські вболівальники, на Федерацію футболу росії були накладені серйозні санкції УЄФА, включаючи штрафи.

Читайте також:  Вболівальник "Реала" помер, святкуючи переможний гол команди

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.