facebook

Бійця АТО не впустили до франківського нічного клубу, посилаючись на дрес-код

Учасник АТО, депутат міськради минулого скликання Михайло Малярчук не зміг потрапити до популярного нічного клубу начебто через спортивне взуття.
12208691_1099621913383554_8581078805806139423_n (2)


Про це свободівець написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook

“Вперше в житті відчув себе людиною нижчого сорту. Дякую Pasage Gartenberg! Після концерту гурту ONUKA хотів зайти до цього нічного клубу, хоча не є клабером і за своє життя тільки раз там був. Але сьогодні настрій зайти сюди був… Та при вході мене завернули, аргументуючи це тим, що я в кросівках, а до них вхід в спортивному взутті заборонений”, – розповідає франківець.

Та? як виявилось, інших чоловіків у спортивному взутті до клубу таки пропускали. Таких висновків Малярчук дійшов, простоявши під дверима близько 20-ти хвилин.

“Такий невдаха тільки я один, бо всіх інших в спортивному взутті пропускали. І тут мені стало по-справжньому боляче… Бо вам хлопці мабуть не сподобався мій строгий вигляд лиця, чи сиві скроні, чи зовнішній вигляд. Та я вам скажу – не від щастя це в мене. Останній 15 місяців я провів на службі в АТО, і коли ви мирним життям насолоджувались я по полігонах з автоматом гасав, бувало що й на передку бачив, що таке справжня війна, побратимів хоронив, інколи до ранку всю ніч молився, щоб снаряд не прилетів, в секреті сидячи. При мінус 27 на блокпостах стояв. А тут питання  – для кого? В мирному світі ти ніхто, і на тебе як не водій автобуса косо подивиться коли ти хоч проїхати по посвідченню УБД, чи чиновник в кабінетах так задовбе., що хочеться плюнути на все… А тут ще й це… Як же хочеться в такі моменти взяти в руки знову автомат і повернутися до хлопців. Бо там ти боєць, а тут ніхто, хлопець не в тому взутті. Це два різні світи”, – написав Малярчук.

 

Читайте також:  Президент присвоїв звання Героя України чотирьом військовим командирам

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.