facebook

Найефективніші пози для зачаття дитини

За словами експертів, найкращі пози для зачаття дитини ті, в яких сперматозоїди в момент сім’явиверження зможуть легко потрапити в матку, щоб продовжити свій шлях до яйцеклітини. Тому краще використовувати позу, при якій пеніс і матка виявляться максимально близько

2926_dbeef0165

1. Для зачаття сприятлива будь-яка поза, коли якій жінка знизу. Якщо набридла традиційна поза місіонерів, спробуй її цікавий варіант – «вісімку».

Під час сексу в цій позі член партнера дуже глибоко проникає в піхву. Ритмічні рухи «вісімкою» дозволяють партеру стимулювати твої найчуттєвіші зони.

Як? Ти лежиш на спині, витягнувши і трохи розставивши ноги. Щоб проникнення було більш глибоким, підклади під сідниці подушку.
Твій партнер опирається на руки по обидва боки від твого обличчя. Поклади руки на сідниці партнера, м’яко направляючи його рухи так, щоб їх траєкторія нагадувала цифру вісім або «знак нескінченності». Зверни увагу: варіант рухів зі знаком нескінченності допоможе партнеру одержати максимальне задоволення.

2. На боці. У цьому положенні чоловік легко може контролювати настання сім’явивергання.

Як? Ти лягаєш на бік і злегка підтискаєш ноги до грудей. Твій партнер теж лягає на бік і прилаштовується до тебе ззаду. Для зручності чоловік може розташуватися трохи навскоси відносно спини партнерки і глибоко ввести свій пеніс у піхву.

3. Чоловік позаду. У цій позі доволі легко контролювати ритм й амплітуду фрикцій, а також тертя статевого члена об стінки піхви.

Як? Ти лежиш оголена на ліжку, на животі. Твої ноги злегка розведені в сторони. Чоловік прилаштовується ззаду.

Попроси його, щоб він трохи розслабив тебе – цілував твою спину, погладжував стегна, злегка пощипував сідниці. Помітила, що він збудився після такої прелюдії, нехай глибоко ввійде в тебе. А ти зведи ноги разом і схрести щиколотки – твоя вагіна дуже туго обхопить його пеніс. Це подарує вам обом неймовірно гострі та приємні відчуття. Крім того, під час сексу партнер може ніжно покусувати твою мочку вуха, рукою стимулювати твій клітор, цілувати тебе в шию або ніжно стискати груди.

Читайте також:  В Україні різко зросли виплати на дітей: Скільки прожиткових мінімумів доведеться платити у 2020 році

Зверни увагу. Якщо хочеш швидше завагітніти, під час сексу забудь про змазку, інтимні гелі з секс-шопу, а також не користуйся модними засобами для інтимної гігієни, тому що активні інгредієнти в їх складі дуже часто руйнують природне середовище піхви та сповільнюють рух сперматозоїдів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.