facebook

Олександр Сич прокоментував інцидент за участі Василя Скрипничука

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич на своїй сторінці в мережі Фейсбук прокоментував інцидент за участі Василя Скрипничука навколо творчої інсталяції “Вапно”.

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/901272_10203856428390544_3383931137167329298_o.jpg




Я погодив розташування інсталяції у холі обласної ради; Не поділяю оцінок, висловлених щодо неї В. Скрипничуком; Свої оцінки В. Скрипничук висловив, не перебуваючи на робочому місці і не виконуючи функціональних обов’язків; За свої приватні вчинки кожен повинен відповідати особисто;
Сьогодні зранку підписав заяву В. Срипничука про відпустку з “можливим подальшим звільненням“, написав голова облради.

Нагадаємо, у суботу, 11 червня, в рамках фестивалю Porto Franko Gogol Fest художник Юрій Бакай створював у фойє адмінбудинку Івано-Франківська інсталяцію “Вапно”, яка викликала бурхливу негативну реакцію керуючого справами Івано-Франківської обласної ради Василя Скрипничука .

 

Василь Скрипничук зателефонував і поскаржився на інсталяцію голові облради Олександру Сичу. Втім, з розмови очевидним стало те, що Сич не підтримав його пропозицію, аби забрати інсталяцію з фойє. На що Василь Скрипничук відповів, що з понеділка більше не працюватиме в облраді.

 

Крім того, він намагався закривати рукою об’єктив відеокамери журналіста ТРК “Карпати” , кидався на нього та відмовився представитись на камеру. Пізніше мало не дійшло до бійки. Як розвивались події дивіться у відеоматеріалі.

Читайте також:  Як голова Івано-Франківської облради вчив японського вченого співати гімн ОУН

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.