facebook

СБУ викрила контрабандистів канабісу та субутексу, а також нарколабораторію з виробництва метамфетаміну

Служба безпеки України спільно з Нацполіцією, прикордонниками та фіскальною службою припинили діяльність організованого злочинного угруповання, члени якого організували контрабанду наркотиків з України в сусідні країни та країни Західної Європи.

LEICdh3Kdb8

У пункті пропуску «Вільче» на Київщині правоохоронці затримали одного з активних членів ОЗГ, який на автомобілі намагався переправити через кордон чотири кілограми канабісу.

Ще одного члена наркоугруповання із шістьма кілограмами канабісу співробітники СБ України затримали в пункті пропуску «Устилуг» на Волині.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії з притягнення до кримінальної відповідальності всіх причетних до контрабанди наркотиків.

Також на пункті «Устилуг» оперативники спецслужби спільно з митниками затримали волинянина, який у салоні власного авто намагався ввезти до України 300 нарковмістких пігулок «Субутекс». За попередньою оцінкою експертів, ціна вилучених таблеток сягає 150 тисяч гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 305 Кримінального кодексу України.

У Запоріжжі Служба безпеки України спільно з прокуратурою викрила організоване угруповання, члени якого виготовляли та продавали метамфітамін. Правоохоронці затримали злочинців під час збуту чергової партії психотропів.

У помешканнях наркоділків співробітники СБУ виявили метамфетамін, готовий для вживання, чотири кілограми канабісу, п’ять тисяч заборонених для вільного обігу лікарських засобів «Акатар» та «Ефіна», а також прекурсори, інгредієнти та лабораторне обладнання для кустарного виготовлення психотропів.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України. Організатору угруповання вже оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчі дії.

a0gHYVGDwiI

B8b2Cc-OmWo

NUPbMenMH8E

WnK4jVmjAVw


ZMczGJk0RNw

cekGjjD46sI

aEg62vfIRZg

ykY2hjEC6ro

Читайте також:  В Одесі молода мати під кайфом гуляла з дитиною. Відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.