facebook

У Франківську на Саєвича, 5 попри заборону Держархбудінспекції продовжується будівництво. ВІДЕО

На Саєвича, 5 в Івано-Франківську продовжуються будівельні роботи, незважаючи на те, що минулого тижня управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області скасувало реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт.


Як писав КУРС, замовником будівництва є вже скасоване ПП “Меридіан” та ФОП Бородайко. Засновником та директором ПП “Меридіан” теж був Костянтин Бородайко. На інформаційному стенді вказано, що всі квартири у недобудованій багатоповерхівці продані.

У березні цього року депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін повідомив, що будинок на Саєвича, 5 незаконний, оскільки його будівництво розпочалося за документами, які видавалися на сусідній будинок.

Сьогодні Волгін виставив у Фейсбуці відео на підтвердження, що попри скасування декларації будівництво продовжується.

“Минулого тижня скасували Декларацію про початок будівельних робіт, а сьогодні робота кипить там повним ходом! Вони просто продовжують незаконне будівництво! Я не зрозумію, навіщо ми взагалі збираємося комісіями, щоб розрулити ситуацію по озеру, коли наші бізнесмени просто плювали на закон! “Країна дураків”? Невже ми заслуговуємо всього цього? Навіщо ж так принижувати людей наших?” – написав Волгін.

Читайте також:  Чиновницькі війни."СтопКор" викрив будівельні афери в Івано-Франківську (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.