facebook

Зброярню в орендованій квартирі влаштував прикарпатець

Коломийською місцевою прокуратурою здійснюється підтримання державного обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно особи, яка підозрюється у викраденні чужого майна, за попередньою змовою групою осіб, поєднаного із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, вчинені повторно (ч. 3 ст. 185 КК України).

mnCZY0VPZ7c
Однак, у зв’язку із ухиленням обвинуваченого від явки в судове засідання, за клопотанням прокурора судом винесено ухвалу про дозвіл на затримання з метою приводу.
За результатами проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів, вдалось встановити та затримати особу, яку доставлено в Коломийський міськрайонний суд і обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою та визначено розмір застави понад 500 тис. грн.
Крім того, за результатами проведення санкціонованого судом обшуку за місцем проживання обвинуваченого виявлено та вилучено 11 одиниць стрілецької зброї (пістолети, автомати та гвинтівки), одну тротилову шашку, більше 700 патронів до зброї різного калібру, пристрої та засоби для виготовлення зброї тощо.
На даний час розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), процесуальне керівництво у якому здійснюється Коломийською місцевою прокуратурою. Проводиться перевірка на предмет причетності особи до вчинення інших злочинів на території Коломийського району та Івано-Франківської області.

Читайте також:  Напоїли горілкою та вивезли до лісу: зґвалтували 16-річну дівчину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.