facebook

Прикарпатська федерація баскетболу обрала нового очільника

Сьогодні, 15 червня відбулися збори обласної федерації баскетболу, на яких обрали нового очільника.



DSC_3029 (4)

На виборах заслухали звіт попереднього очільника федерації та визнали його роботу задовільною. Після цього всі делегати проголосували задовільнити заяву про складення повноважень.

Наступним питанням тренери розглянули кандидатуру нового голови. На своїх зборах Федерація запропонувала на цю посаду єдиного кандидата – Миколу Ковальчука.

Як зауважив представник Федерації, Микола Ковальчук закінчив фізкультурний коледж, все життя займався баскетболом та підтримував команду.

Перед голосуванням Ковальчук розповів присутнім про свої плани на новій посаді та ідеї щодо реформування прикарпатського баскетболу.

Моєю метою є популяризація цього виду спорту, а для цього потрібно долучити сюди маректологів та піарщиків. Можливо навіть варто перейняти досвід сусідніх країн де баскетбол є дуже популярним. Я готовий особисто профінансувати поїздку наших членів виконкому федерації для здобуття нового досвіду. Також обіцяю зробити все можливе, щоб моє перебування на цій посаді принесло користь Федерації і вона стала самодостатньою“, – розповів у своєму виступі Микола Ковальчук.

Вислухавши виступ кандидата на посаду голови Федерації всі делегати відкритим голосуваням одноголосно обрали Миколи Ковальчука новим головою.

DSC_3045 (2)

DSC_3041 (2)

DSC_3035 (2)

DSC_3033 (2)

DSC_3029 (4)

Читайте також:  Франківська «Говерла» впевнено здолала миколаївський «Ніко-Баскет»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.