facebook

В “Ураган” повертається один з кращих бомбардирів клубу

Один з кращих гвардійців та бомбардирів в історії івано-франківського “Урагану” – 32-річний Андрій Сімка, як і обіцяв торік, таки повертається до Івано-Франківська.

simka-890x395


Незмінний сьомий номер “драконів”, який з моменту створення клубу відслужив команді 13 сезонів, вирішив знову продовжити співпрацю з рідним для себе колективом. Буквально днями Сімка підписав з “Ураганом” новий однорічний контракт.

Нагадаємо, минулого літа один з кращих “стовпів” чемпіонату України отримав статус “вільного агента”, а сезон 2015/16 років провів у сусідній Білорусі. У складі команди “Борісов-900″, який очолює екс-наставник “Урагану” Сергій Гупаленко, український легіонер зіграв 32 поєдинки і став кращим гравцем команди за системою “гол+пас”. На рахунку Сімки – 22 забиті м’ячі і 22 результативні передачі. У регулярному чемпіонаті Білорусі “Борісов-900″ посів сьоме місце, після чого у чвертьфінальній серії плей-офф двічі поступився майбутньому чемпіону – “Лідсельмашу”.

Відзначимо, що загалом в “ураганівській” футболці з 2002-го по 2015-й роки Андрій Сімка зіграв 326 матчів, у яких забив 145 голів. У списку кращих гвардійців та бомбардирів клубу старожил “драконів” посідає другі місця, поступаючись тільки багаторічному капітану Роману Кідратіву (383 матчі) та найкращому голеадору в історії “Урагану” Валентину Цвєлих (191 гол) відповідно, інформує офіційний сайт клубу.

Читайте також:  Друга ліга. "Прикарпаття" на виїзді мінімально обігрує "Буковину" (фото+відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.