facebook

В Рогатині муніципальна поліція Сергія Насалика напала на кандидата в депутати і його сина

Вчора, 16 червня, в місті Рогатин відбувся інцидент за участі кандидата в депутати по 85 округу Михайла Глаговича, його сина та невідомих осіб, що назвалися працівниками “Муніципальної поліції”.
1069793_10204094190949979_4291866490600756138_n__large




Близько 23:30 невідомі люди затримали мого сина, без жодних підстав забрали в нього рюкзак, де знаходились особисті речі, в тому числі – агітаційні листівки. Син зателефонував мені, я відразу ж приїхав на місце інциденту. Чоловіки сказали, що вони є працівниками “Муніципальної поліції” міста Рогатин – але не назвали своїх імен, що є неприпустимим. Вони були одягнені в форму з шевронами зеленого кольору, але було темно, тому я не можу сказати, чи була вона справжньою. Я намагався задокументувати ситуацію, знявши її на відео. Після того, як я дістав мобільний телефон, його вирвали у мене з рук. Чоловіки почали мені погрожувати
“, – розповів Михайло Глагович, пише Стик.

Кандидат заявив, що цей інцидент є прямим перешкоджання проведенню агітаційної кампанії, яке здійснюється методом фізичного та психологічного тиску на нього та його сім’ю, за допомогою використання адмінресурсу.

Найбільше мене турбують саме погрози на адресу моєї сім’ї. Буквально щойно зателефонував син і сказав, що ці чоловіки його ще раз зустріли, в центрі міста, і погрожували завтра-післязавтра його знайти та «розібратися». Вони казали, що знають, хто він і де проживає“, – додав Михайло Глагович.

Також, за словами кандитата, що виборчу кампанію на 85 окрузі вести практично неможливо, адже представники олігархів та влади масово скуповують білборди, інші рекламні майданчики та засоби масової інформації, пропонуючи “захмарні” гроші.

Нагадаємо, від провладної партії “Блок Петра Порошенка” на 85 виборчому окрузі в народні депутати балотується Сергій Насалик. Нині він є міським головою Рогатина, і йому цілковито підпорядковуються комунальні підприємства міста – такі, як муніципальна поліція.

Читайте також:  У Франківську податківці вилучили майже 9 тисяч літрів нелегальної горілки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.