facebook

Багатодітна родина з Снятинського району отримала від депутата обласної ради

Багатодітна родина з Снятинського району отримала від депутата обласної ради Миколи Дроняка ноутбук

29588181-f404-4436-82fd-680af6948728

У величне християнське свято Вознесіння Господнє в селі Стецева Снятинського району святкували храмове свято, на яке був запрошений і депутат обласної ради від УКРОПу Микола Дроняк.

 

Він взяв участь в Святій Літургії, привітав жителів та гостей села з святом, а також поспілкувався з людьми.

 

Завітав Микола Дроняк до Стецевої не з порожніми руками. Оскільки в селі проживає унікальна багатодітна сім‘я, яка має на вихованні дев‘ятеро дітей, він вирішив подарувати їй ноутбук. Цей портативний комп‘ютер значно полегшить школярам процес навчання в школі, а з підключенням до інтернету стане незамінним засобом отримання інформації.

 

«



Це дуже щира і гарна родина, у якій сімейні цінності стоять на першому місці. Тут всі один одному допомагають, відчувається любов і повага, а батьки для дітей є в першу чергу друзями і порадниками
, – розповідає Микола Дроняк, – Сподіваюся, що цей ноутбук допоможе дітям пізнавати світ і здобувати нові знання та вміння».

 

Та не лише мешканців Стецевої відвідав Микола Дроняк минулого четверга. З нагоди свята депутат обласної ради завітав також і в село Будилів. Там він зустрівся з педагогічним колективом місцевої школи і передав на потреби начального закладу такий давно очікуваний кольоровий принтер.

 

Приємною несподіванкою для працівників місцевого дошкільного закладу стала мікрохвильова піч, яку Микола Дроняк вручив на потреби садочка.

 

Він привітав усіх зі святом, побажав діткам міцного здоров‘я, а вихователям терпіння і наснаги у вихованні маленьких патріотів нашої держави.

Читайте також:  “Приїхала швидка, медики годину боролися…”: Раптово помер відомий депутат Верховної Ради

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.