facebook

Прикарпатський нардеп прийшов до ВР із золотим годинником за 860 тисяч

Нардеп-укропівець Олександр Шевченко носить швейцарський хронограф, який світиться в темряві і рекомендований для дайверів. Такий аксесуар, як у політика, можна купити в Україні за 860 тисяч гривень.
AafRKdYeaUY (1)


З таким дорогим аксексуаром партнера Ігоря Коломойського і співвласника гірськолижного курорту “Буковель” помітили в парламенті 16 червня, пише Країна.ua.  Журналісти побачили на зап’ясті нардепа Олександра Шевченка Ulysse Nardin за нечувану суму.

Такой аксессуар, как у политика, можно купить в Украине за 860 тыс. грн

Вчора на пленарне засідання позафракційний депутат надів шикарний і дорогий швейцарський годинник, незважаючи на те, що в ВР вже давно пройшла мода на такі дорогі іграшки. Тепер депутатський корпус вважає це поганим тоном і намагається не попадатися в об’єктиви з прикрасами, сумками і нарядами класу люкс. Зараз політики поголовно носять розумний гаджет Apple whatch або годинник “Клейнод” з тризубом на циферблаті.

Однак, на руці Олександра Шевченка красується швейцарський Ulysse Nardin з морської колекції, які призначені для дайверів. Корпус виконаний з 18-каратного рожевого золота, до того ж позначки і стрілки світяться в темряві. Ремінь з каучуку, скло сапфірове. Модель водонепроникна і з нею можна пірнати на глибину 200 метрів.

Відзначимо, що годинник випущений лімітованою кількістю. І в світі є всього 500 щасливих володарів такого елітного аксесуара. Коштують Ulysse Nardin Marine Diver Black Surf відповідні – $ 34,5 тисяч або близько 860 тисяч гривень.

У декларації прикарпатського бізнесмена зазначено, що за минулий рік його сім’я заробила близько 30 млн грн, при цьому дружина отримала в п’ять разів більше ніж він.

Читайте також:  В одеському супермаркеті хлопчик врізався в скляні двері: дитина може втратити око (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.