facebook

Студент з Прикарпаття отримав стипендію уряду США для навчання в техаському університеті

Студент івано-франківського університету нафти і газу Сергій Кривенко став переможцем Програми академічних обмінів імені Фулбрайта, адміністрування якої здійснюється згідно Угоди між Урядом України та Урядом США.
dsc_5489 (1)


У рамках перемоги у Програмі академічних обмінів імені Фулбрайта Сергій Кривенко отримав стипендію уряду США для навчання в техаському технічному університеті на 2 академічні роки.

Зі слів самого переможця, він пройшов жорсткий відбір на знання англійської мови, представив проект про сланцевий газ, який знаходиться в США серед пріоритетних напрямів розробок. Планує використати свій досвід в Америці для  розвитку цієї галузі в Україні. І загалом, щоб досягти успіху в отриманні ґранту, треба постійно працювати над собою, розвивати дослідницькі навики, набувати досвід зі свого фаху вже на студентській лаві.

Адміністрація ІФНТУНГ, дирекція та професорсько-викладацький склад інституту нафтогазової інженерії інститутів та адміністрації студентських рад щиро бажають Сергію Кривенку плідної наукової роботи та успіхів у навчанні та всіляко сприятимуть досягненню поставленої студентом мети.

Читайте також:  Священик виступив проти ворожіння на святкуванні Купала у Калуші

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.