facebook

У працюючих пенсіонерів є шанс на отримання повної пенсії

Члени Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення підтримали та рекомендували парламенту прийняти за основу проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (щодо відновлення повного обсягу пенсійного забезпечення для працюючих пенсіонерів) (реєстр. № 4325). Авторами документа є народні депутати України.

1395314519_pens

Про це повідомляє Napensii.

Даний законопроект передбачає скасування обмеження розміру пенсійних виплат для працюючих пенсіонерів. Нагадаємо, в даний час така норма встановлена тимчасово до кінця 2016 року. Верховна Рада прийняла проект закону про скасування податку на пенсії, проте на працюючих пенсіонерів дії нового закону не поширюються.

Прийняття законопроекту №4325 дозволить працюючим пенсіонерам отримувати пенсійні виплати в повному обсязі.

Голова Комітету Людмила Денисова впевнена, що такі зміни можуть гарантувати підвищення рівня життя для пенсіонерів і забезпечать доступ громадян до їх законних прав.

«Фінансовий стан нашої держави сьогодні покращився, тому й надалі обмежувати суму виплат пенсій працюючим громадянам немає необхідності. Ми підтримуємо даний законопроект і рекомендуємо Верховній Раді України прийняти його за основу з подальшим доопрацюванням до другого читання», – заявила парламентарій.

Читайте також:  У стрaшній дeпрeсії, без руки, дівчинку доставили у дитячий будинок. Так з нею повівся рідний батько, а тепер пише “Доню приїдь”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.