facebook

На ПМЕФ-16 були “без-яєчні лакеї”, які не змогли сказати Путлеру, що “король-то – голий”!

“Путлер здійснив силове захоплення, анексію та окупацію території суверенної держави Україна, супроводжуючи це публічними промовами про т.зв. «НовороSSію» і «РуSSкій мір» у стилі Геббельса і Гітлера”, – про “цирк” на ПМЕФ-16 (т.зв. петербурзький міжнародний економічний форум – ред.) на своїй сторінці у FB розповів відомий фінансист і аналітик Слава Рабинович.

На ПМЕФ-16 не було Пола Кругмана. Не було Алана Грінспена. Не було Бена Бернанке. Не було Хенка Полсона. Не було Майкла Мілкена. Не було Лєшека Бальцеровича. Не було…

Там був Олексій Кудрін, у якого є тільки дві ідеї: 1 – написати 100500-ту за рахунком програму і 2 – дотримуватися «бюджетного правила». Були там і Силуанов, і Улюкаєв, і Дворкович, і Шувалов, та інша безглузда «королівська рать».

Були там і Герхард Шредер, і Ніколя Саркозі, і Жан-Клод Юнкер, і Пан Гі Мун.

Ті, кого там не було, не змогли сказати Путлеру, що король-то – голий. Що король – демагог, брехун і лицемір. А ті хто були – у того просто немає яєць. Ні в кого.

На ПМЕФ-16 Путлер сказав дослівно наступне: «…Ми пам’ятаємо, з чого все почалося. Росія не була ініціатором сьогоднішнього розвалу, розладу і проблем, введення санкцій. Всі наші дії були і залишаються виключно відповідними…»



.

А тепер, панове Кудрін, Силуанов, Улюкаєв, Дворкович, Шувалов, Шредер, Саркозі, Юнкер, Пан Гі Мун і інші без-яєчні лакеї, слухайте сюди. Ось, що ви ПОВИННІ були сказати на це.

Путлер здійснив силове захоплення, анексію і окупацію території суверенної держави Україна – він захопив, анексував і окупував Крим. Це – безпрецедентний акт агресії в післявоєнній Європі. З часів Другої Світової війни саме в Європі не було анексій чужих територій. Голосування на Генеральній Асамблеї ООН по анексії Криму показало, що т.зв. «Кримський референдум” не визнаний ніким або майже ніким, і більш 200 країн в світі не визнають і ніколи не визнають Крим у складі РФ.

Читайте також:  Пан Гі Мун стурбований подіями в Києві після голосування в Раді

Путлер здійснив силове захоплення, анексію та окупацію території суверенної держави Україна, супроводжуючи це публічними промовами про т.зв. «НовороSSію» і «РуSSкій мір» у стилі Геббельса і Гітлера. Результат спроби – створення «східно-європейського Сомалі» на території України, розорені і зруйновані міста і села, мародерство, жахаючі порушення прав людини, 10 тисяч трупів, десятки тисяч поранених, збитий пасажирський авіалайнер і мільйони біженців.

Путлер порушив Будапештський меморандум 1994 року.

Путлер порушив Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією і Україною 1998 року.

Путлер порушив Договір між Російською Федерацією і Україною про російсько-український державний кордон 2004 року (http://kremlin.ru/events/president/news/30820).

Путлер здійснив множинні акти агресії згідно з резолюцією № 3314 ХХIХ Генеральної Асамблеї ООН від 14 грудня 1974 року (http://www.un.org/…/…/decl_conv/conventions/aggression.shtml).

Чому ніхто з вас, панове Кудрін, Силуанов, Улюкаєв, Дворкович, Шувалов, Шредер, Саркозі, Юнкер, Пан Гі Мун і інші без-яєчні лакеї, не встав і публічно не сказав Путлеру в обличчя, що він – демагог, брехун і лицемір , і що він – державний і військовий злочинець, який повинен понести відповідальність за свої злочини?

Резолюція № 3314 ХХIХ Генеральної Асамблеї ООН від 14 грудня 1974 року: «Незалежно від оголошення війни, агресією є засилання державою або від імені держави збройних банд, груп, іррегулярних сил або найманців, які здійснюють акти застосування збройної сили проти іншої держави. Агресія тягне за собою міжнародну відповідальність. Ніяке територіальне придбання або особлива вигода, отримані в результаті агресії, не є і не можуть бути визнані законними. Ніякі міркування будь-якого характеру, будь то політичного, економічного, військового чи іншого характеру, не можуть служити виправданням агресії».

Ціна цього ПМЕФ-16 – НЕ нуль. Набагато гірше. Вона показова. Своєю огидною негативністю, демагогією, брехнею, лицемірством, спробами виправдати особисті і державні злочини Путлера та його організоване злочинне угруповання.

Читайте також:  Rue de L’Ukraine: честь мати "свій куток" та власну церкву в м. Лурд (Франція) випала лише українцям

Тарас Микитюк спеціально для “Український простір Прикарпаття

За матеріалами публікації Слави Рабиновича (https://www.facebook.com/slava.rabinovich.7/posts/294750147526358)

Шукайте деталі в групі Facebook