facebook

НОВИНИ ПОРОШЕНКО МАЄ НАМІР ВІДПРАВИТИ БІЙЦІВ НГУ В АТО ДЛЯ “ОБКАТКИ БОЄМ”, ЩОБ НЕ “КЛАНЯЛИСЯ КУЛЯМ”

Президент України Петро Порошенко запевнив, що бригада швидкого реагування Нацгвардії матиме можливість пройти “обкатку боєм” в АТО

73477


Президент України Петро Порошенко проведе нараду з міністром оборони Степаном Полтораком, начальником Генштабу Збройних сил Віктором Муженком та командувачем Нацгвардії Юрієм Аллеровим щодо можливості “обкатки боєм” у зоні АТО бригади швидкого реагування Нацгвардії. Про це глава держави повідомив сьогодні під час виступу у навчальному центрі Нацгвардії на Київщині, передає “УНІАН”.

“Незважаючи на те, що Нацгвардія відповідно до закону має інші завдання, найближчим часом за моїм дорученням буде проведена нарада за участі міністра оборони, начальника Генштабу, командувача Нацгвардії”, – заявив він.

Порошенко додав: “Ми зробимо можливість для того, щоб бійці Нацгвардії пройшли, якщо так би мовити, “обкатку боєм”, щоб вони відчули, що означає бути “на передку”, щоб не “кланятися кулям”.

На думку Президента, така можливість буде знайдена, незважаючи на те, що Україна залишається прихильником мирного розвитку подій.

Читайте також:  У Донецькій області вимкнули опалення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.