facebook

Франківці просять встановити світлофор або “лежачого поліцейського” на вулиці Набережній

Мешканці вул. Набережна звертаються з проханням проголосувати за петицію щодо встановлення обмежувачів швидкості на вулиці Набережній. Дорогу відремонтували. Тепер люди страждають від небезпечних швидкісних поїздок недисциплінованих водії ТЗ.

 

naberezhna

Петицію необхідно підтримати, оскільки водії створюють загрозу життю та здоров’ю франківців. Нерідко, водії не зупиняються перед пішохідними переходами, особливо це стосується мотоциклістів – кажуть мешканці вулиці.




Дорогу на Набережній зробили, але машини від того стали тільки більше ганяти, навіть не зупиняються на пішоходному переході. Я сьогодні з малесенькою дитиною хвилин 10 стояла, не могла по пішоходному перейти. Зі всіх сторін їдуть. Навіть без збору необхідної кількості голосів, влада повинна звернути увагу на це і прийняти,накінець,якісь міри!!!

Мотоцикли на всій швидкості летять і вдень, і вночі. Машини також їдуть не гальмуючи.
Будь ласка, представники влади м. Івано-Франківська, почуйте нарешті звернення і прохання людей!!! Встановіть там лежачого поліцейського, тоді і кількість ДТП зменшиться там, і люди спокійно зможуть дорогу переходити . І світлофор також би не завадив там!!!
Багато людей ходять просто прогулятись по дамбі, в тому числі з дітьми. Але, щоб перейти дорогу треба постояти і довго чекати… – пишуть люди в листі Версіям.

Читайте також:  Матір Романа Гурика прокоментувала петицію щодо перейменування міста на його честь

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.