facebook

Віктор Шевченко: я хочу,щоб від Франківщини у ВР не потрапили чергові поплічники Порошенка (ФОТО)

Сьогодні, 21 червня, у конференц-залі готелю Надія відбулась прес-конференція з нагоди початку виборчої кампанії кандидата у народні депутати України від політичної партії УКРОП Віктора Шевченка.

13508967_600099026817324_7958076851538097399_n

Прес-конференція пройшла за участі депутата обласної ради Віктора Шевченка, народного депутата Віталія Купрія



, керівника обласної організації партії «УКРОП» Миколи Палійчука та голови Івано-Франківської міської організації партії «УКРОП» Олега Головенського.

 

Кандидат у народні депутати Віктор Шевченко розповів про причини, чому вирішив балотуватись до Верховної Ради.

 

Насамперед Шевченко нагадав про те, що ні для кого не є секретом те, що довіра до гілок влади в Україні зараз вкрай низька.

 

«На жаль наша держава так і не стала справжньою європейською парламентсько-президентською республікою, де депутат мав би захищати інтереси своїх громадян. Як показує практика більшість депутатів приймають такі рішення, які шкодять людям, плодять корупцію, сприяють узурпації влади Президентом та підштовхують Україну до ганебної поразки з російським агресором. Я хотів би, щоб при владі було якомога більше патріотів, щоб туди принаймні від Івано-Франківської області не пролазили поплічники Порошенка. Тому я прийняв рішення піти у Раду як член команди політичного об’єднання УКРОП. Ми рішуче засуджуємо колабораціоністів від БПП за торгівлю з терористами на Донбасі та фінансування їх з українського бюджету, необґрунтовані підвищення тарифів на комунальні послуги», – заявив Віктор Шевченко.

 

Відтак відзначив, що виступає за припинення Мінських угод, мовляв «після Дебальцево та Іловайська не Президенту потрібно вирішувати, як нам закінчити війну, а українському народу».

 

«Ми виступаємо за те, щоб комунальні тарифи були справедливими і була соціальна ціна на газ. Крім того, ми за те, щоб провести тотально-політичну люстрацію та знищення корупції на корню. Це можна дуже легко зробити при бажання. Я йду на вибори для того,щоб перемогти. І я впевнений, що мою позицію розділяють виборці і ми змінимо Україну на краще», – наголосив Шевченко.

 

Читайте також:  Пасажиру, який постраждав у ДТП на Тисмениччині, медики провели операцію

https://pp.vk.me/c636631/v636631767/157af/8XhzzkGfTv4.jpg

 

https://pp.vk.me/c636631/v636631767/157b8/hkwQCzSooMU.jpg

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.