facebook

Девід Копперфільд затопив сусідів на 30 поверхах

Біля басейну, що стоїть на даху чотирирівневого пентхауса, прорвало трубу і вода просочилася на 30 поверхів вниз.

1598614




Відомий на весь світ американський ілюзіоніст Девід Копперфільд затопив своїх сусідів по хмарочосу в Нью-Йорку, повідомляє Page Six. Сам фокусник в цей момент був у Лас-Вегасі, де він дає вечорами вистави в знаменитому казино MGM Grand.

Біля басейну, що стоїть на даху чотирирівневого пентхауса, прорвало трубу і вода просочилася на 30 поверхів вниз. Апартаменти Копперфільда ??займають останні поверхи 57-поверхового хмарочоса, розташованого в самому центрі Манхеттена. Свою 18-кімнатну квартиру площею понад 900 кв. метрів артист придбав у 1997 році 7,4 мільйона доларів. У ній зберігається безліч цінних предметів мистецтва та антикваріат.

Видання зазначає, що Копперфільд особливо переживав з приводу того, що вода могла нашкодити його колекції старовинних ігрових автоматів. Адвокат ілюзіоніста Тед Блумберг повідомив, що робітники вже зняли наскрізь промоклі шпалери і килими. За його словами, велика частина творів мистецтва вціліла.

Читайте також:  Двоє чоловіків жорстоко згвалтували жінку і намагались її вбити: “Після наруги, прив’язали її до батареї, підпалили фіранки і…”

Шукайте деталі в групі Facebook