facebook

Як створити ОСББ? Українська Галицька Партія підготувала довідник

Короткий, але дуже практичний та детальний довідник «Як створити ОСББ» розробили та видали активісти Української Галицької Партії (УГП). Він містить конкретні поради і кроки для мешканців багатоповерхівок, які вирішили створити об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.

OSBB

Отримати довідник в електронному чи друкованому вигляді можна безкоштовно в офісі Івано-Франківського осередку УГП, що розташований на площі Адама Міцкевича, 8 (каб.17). Також електронну версію довідника можна завантажити на сайті партії — www.uhp.org.ua.

«При Івано-Франківській організації УГП працює експертна група в напрямку створення та підтримки ОСББ, — розповідає її керівник Ростислав Терлецький



. — У нас є юристи, компетентні в цих питаннях. Тож запрошуємо зацікавлених громадян на консультації або для обміну думками, ідеями. Адже дуже важливо при створенні ОСББ оформити все юридично правильно, а також правильно провести процес голосування і підрахунку голосів. Ми повинні усвідомити, що, крім нас самих, порядку в нашій хаті ніхто не зробить. А на сьогодні найефективнішим способом розпоряджатися спільним майном для мешканців багатоквартирних будинків є створення ОСББ».

Читайте також:  Прикарпатців попереджають про відключення телебачення й радіо

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.