facebook

Регбісти з Івано-Франківська стали призерами чемпіонату України

У місті Перечин Закарпатської області відбувся другий тур чемпіонату України з регбіліг серед юнаків до 16 років (U-16). У цій дисципліні франківські юні регбісти виступали вперше.




1a-890x395
Після першого туру, що у травні відбувся у Львові, регбісти Івано-Франківської ДЮСШ №2 займали третє місце. У другому турі перед командою стояло завдання, як мінімум, захистити здобуту у першому турі позицію. Завдання ускладнилось ще і тим, що кілька гравців цього віку у той же час брали участь у Всесвітніх юнацьких іграх у Клагенфурті (Австрія).
На першому етапі звітних змагань у групі Б суперниками наших земляків були команда львівської ОДЮСШ і друга команда «Азовець» з Донецької області. У першій грі наші земляки поступились львів`янам з рахунком 4:22. Переконлива перемога над донецькими регбістами з рахунком 40:0 дозволила нашим хлопцям поборотися за третє місце у турі з командою Корзо з Ужгорода. Незважаючи на всі зусилля закарпатців, майстерність прикарпатців була переконливішою, що відобразилось у підсумковому результаті. Рахунок 22:6 приніс команді ДЮСШ-2-ФТЛ третє місце і відповідні нагороди.
Чемпіонами України стала збірна Донецької області, друге місце – за нашими сусідами із Львова.
Наступні змагання за участі регбістів Івано-Франківської ДЮСШ-2 відбудуться сьогодні, 26 червня у Тернополі. У цей день у другому фінальному турі з регбі-7 позмагаються юніори 1998-99 років народження.

 

Читайте також:  На Прикарпатті проведуть два етапи чемпіонату України з авторалі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.