facebook

Підліток отримав опіки 50% тіла через селфі на даху потяга

У Житомирській області підліток потрапив у реанімацію із 50% опіків всього тіла через невдалу спробу зробити селфі. Він виліз на вагон поїзда, де його вдарило струмом. Наразі лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.

385540646


Новину передає «Преса України» із посиланням на прес-центр ГУ Національної поліції в Житомирській області.

У неділю, 26 червня, в Бердичеві (Житомирська область) 15-річний хлопець потрапив до реанімації із 50% електроопіків на тілі. Повідомляється, що він намагався зробити фото на даху вагона нерухомого поїзда, однак його вдарило струмом.

«У поліцію надійшло повідомлення про госпіталізацію в реанімаційне відділення лікарні 15-річного хлопця з залізничного вокзалу міста. Поліцейські встановили, що підліток отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків тіла, перебуваючи в нерухомому вагоні залізниці. Триває з’ясування всіх обставин», – йдеться в повідомленні поліції.

Як з’ясувалось, постраждалий гуляв поруч і в нього виникла ідея зробити незвичайне фото. Він зробив спробу вилізти на нерухомий вагон, який знаходився на відстані 250 м від приміщення залізничного вокзалу. Той виявився під напругою. Хлопця відразу вдарило струмом.

Читайте також:  У Карпатах оленятко напало на грибника: відео підірвало мережу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.