facebook

ОБСЄ: Бойовики використовують машини “швидкої”, щоб возити вантажі до Росії

Машини швидкої допомоги бойовиками використовуються для вивозу вантажів з Луганської області в Російську Федерацію

94a06c6e8a422d9ce6506f6eeb05e4bf2fadadce


Про це йдеться у звіту місії ОБСЄ на російських пунктах пропуску “Гуково” і “Донецьк”.

“Три машини швидкої допомоги були помічені за останній звітний тиждень в КПП “Гуково”. В одному випадку спостерігачі могли бачити якісь вантажі в швидкій допомозі, що перетинала кордон в напрямку Російської Федерації”, – йдеться у звіті.

Крім того, ще одна машина швидкої приїхала в пункт пропуску з боку Росії і покинула його через 30 хвилин. Третя машина перетнула кордон з України в Росії.

“Ніяких поранених не було помічено ні в одній з цих трьох машин швидкої допомоги”, – йдеться у звіті.

Також зазначається, що місія ОБСЄ зафіксувала ще 8 машин швидкої допомоги в пункті пропуску “Донецьк” на кордоні. Тільки в одному випадку з восьми швидка приїхала, щоб надати невідкладну допомогу літній людині, якій стало погано на кордоні.

“В один день там були три машини швидкої допомоги з луганськими реєстраційними знаками, які перетнули кордон з України в Російську Федерацію. Пізніше в той же день дві машини швидкої допомоги з луганської реєстрацією знаків перетнули кордон в бік України. Жодних поранених не було помічено ні в одній з цих восьми машин швидкої допомоги”, – повідомляється в звіті ОБСЄ.

джерело espreso.tv

Читайте також:  Порошенко впевнений, що Україна звільнить і відновить аеропорт Донецька

Шукайте деталі в групі Facebook