facebook

Іспанські лікарі зуміли поставити на ноги прикарпатського воїна Олега Івахнюка

В іспанській клініці триває лікування калушанина Олега Івахнюка, який відновлюється після важкого поранення у зоні АТО. Медики зуміли поставити бійця на ноги.
13528276_1041268005949044_4794814391724648984_o__large


У клініці він простояв 45 хвилин. І хоча поки що — з допомогою спеціального обладнання, шанси, що він зможе ходити, значно виросли.

Історія цього юнака багатьом добре відома. Після тривалого лікування в українських госпіталях і більш як двадцяти операцій, він в жовтні минулого року приїхав в Барселону. Кошти на його лікування збирали українські громади всієї Іспанії, пишуть ”Вікна”.

Сьогодні Олегу Івахнюку значно краще. Тож, медики, волонтери та всі, хто допомагали калушанину, вірять, що зможуть поставити його на ноги.

Іспанські “інквізитори” “мордують” наших хлопців. Олега Івахнюка в клініці Guttmann заставили 45 хвилин стояти. Поки що з допомогою спеціальних апаратів, але зверніть увагу на вираз обличчя”, — написав у соцмережі  Facebook Михайло Кузів.

Читайте також:  В Івано-Франківську ветеранів війни привітали квітами та солодощами з нагоди 70-ї річниці перемоги над фашизмом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.