facebook

Герой України Віра Савченко звернулась до калушан. ВІДЕО

Герой України і народний депутат Надія Савченко (фракція ВО “Батьківщина”), перебуваючи у селі Боднарів Калуського району, записала звернення до калушан.

555999000__large

На жаль,



Надія Савченко
завтра не зможе зустрітися з калушанами, як було анонсовано раніше, інформують ”Вікна”.
— Завтра під Верховною Радою і під адміністрацією президента будуть страйкувати матері через те, що влада робить недостатньо для визволення їхніх синів з полону, — йдеться у відео. — Я повинна бути там, бо це перше, чим я повинна займатися. Пробачте, бо я сказала, що я буду у Верховній Раді, якщо я потрібна тут, і буду на фронті, якщо я більше потрібна там. Повірте, я зараз більше потрібна там, бо на фронті життя людини може закінчитися кожної хвилини.
Надія Савченко пообіцяла калушанам ще повернутися і зустрітися з ними.
— Я не можу все зробити сама. Ви можете зробити владу дієвою і слухняною у ваших руках, якщо ви почнете самі працювати громадою. Навчіть кожного, хто приходить і обіцяє і потім стає вашим депутатом, слухатися вас. Підготуйте у громаді своїх лідерів і перезапустіть цю владу! На жаль, в Україні не та влада, яка гідна нашого народу, — зазначила Надія Савченко.
За її словами, з калушанами зустрінеться кандидат у нардепи від ВО “Батьківщина” Ольга Сікора.
— Це ваш вибір. Робіть його цього разу головою! Не зневіртеся і зробіть цього разу все до кінця! — акцентувала Надія Савченко.
Як повідомляли “Вікна”, Надія Савченко перервала поїздку на Прикарпаття.

Читайте також:  Савченко знову оголосила голодування

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.