facebook

Трилер на Євро-2016: Німеччина лише у тривалій серії пенальті пройшла Італію

У третьому матчі 1/4 фіналу Чемпіонату Європи з футболу в місті Бордо на стадіоні “Матмю Атлантік” зійшлися два фаворити турніру – збірні Німеччини та Італії.

701317


Основний рахунок зустрічі завершився нічиєю 1:1. Команди зуміли забити лише в другому таймі. Спершу ефектною передачею від Йонаса Гектора скористався Месут Озіл. Щоправда майже за 20 хвилин Леонардо Бонуччі реалізував пенальті. Відзначимо, що за мить до цього Жером Боатенг у своєму карному зіграв рукою.

Згодом, як в основні 90 хвилин, так і під час екстра-таймів команди мали нагоди, щоб забити, проте для цього їм забракло талану. Зауважимо, що ближчими до цього все ж були німці.

Відтак, дві топові збірні змушені були пробивати післяматчеві пенальті, в яких перемогу святкували підопічні Йоахіма Льова та таким чином переписали історію, оскільки раніше в рамках Євро жодного разу не перемагали “синіх”.

Додамо, що команди в серії 11-метрових завдали по 9 ударів: в Скуадри Адзурри не забили Сімоне Дзадза, Граціано Пелле, Леонардо Бонуччі та Маттео Дарміан, а у Бундесманшафт –Томас Мюллєр, Месут Озіл і Бастіан Швайнштайгер.

Євро-2016. 1/4 фіналу

Німеччина – Італія – 1:1 (6:5 пенальті)

Голи: Озіл, 65 – Бонуччі, 78 (пенальті)

Читайте також:  Григорчук: Успіхи Дніпра і Динамо в Лізі Європи дуже потрібні Україні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.