facebook

У Франківську перегони між водіями маршруток завершилися ДТП

У Франківську трапилося ДТП за участі  двох маршруток.

Аварія трапилася через те, що водії влаштували перегони на одній із вулиць міста. Про це в соцмережіна писав Ігор Духович, повідомляє Франик.

215039




Вчора близько 13:00 сів біля “Золотої ниви” на 35-й (номер 0717)….і почалось… перегони з іншим 35-м??? На перехресті біля Велеса при повороті наліво максимально близько притиснувся до машини, що коли той вирішив пропустити пішохода ледь не врізався ззаду.. різко затормозив і люди які чекали на свою здачу, заледве на моторний відсік не повилітали. Потім .. газу газу.. зупинка на пару секунд і газу газу. Далі зупинка вийшов розібратись з іншим водієм ..сів і знов газуєм … автобус хитається знаючи нашу обїздну задній міст тарабанить, а ми летимо. На Майзлях так спішив покинути зупинку, що не помітив як ще заходить 2-є людей і рушив. У нових пасажирів одна нога в автобусі друга на вулиці. Біля космосу я вийшов
“, – пише обурений Духович.

Однак, як розповідає юнак, перегони між водіями продовжилися і далі, але в результаті призвели до аварії.

Відхожу кілька метрів, дивлюсь догнав задній 35-й проїзжає на перед нього, а той не захотів його пропускати (чую удар.. скло посипалось) залишився без бокового зеркала. Автобус покинула молода пара з плачучою дитиною. Питання: скільки ми ще будем тратити свої нерви і ризикувати своїм здоровям з такими рагулями?“, – запитує франківець.

Читайте також:  Сепаратиста з Прикарпаття, що підтримує терористів "ДНР", спробують вилікувати в психлікарні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.