facebook

Заядла феміністка пропонує перехожим помацати її статеві органи


«Я виступаю за захист жіночих прав і можливості сексуального самовизначення. У жінок є сексуальні потреби, так само як і у чоловіків. Але ми повинні самі вирішувати, як і де дозволяти торкатися до нас, і взагалі дозволяти чи ні», – заявила Міло Муар в ході перфомансу «Дзеркальна коробка», який сама ж і організувала. Проходило скандальне дійство в Лондоні, прямо посеред Трафальгарської площі.

Перед тим як художницю заарештувала поліція, кілька людей все ж встигли помацати дівчину за цікаве місце, і це були не тільки чоловіки. Міло не вдалося пояснити поліцейським, що вона знаходиться тут за ідею, а не займається порнографією: їй довелося відправитися в дільницю майже на добу

На думку Муар, її арешт свідчить про відсутність єдності в Європі – наприклад, раніше в Амстердамі вона провела аналогічну акцію без будь-яких проблем. Вона всього лише хотіла звернути увагу суспільства на тему сексуального насильства і необхідності спільної згоди.

«Жінки, як і чоловіки, відчувають сексуальний потяг. Але жінки мають право самостійно вирішувати, коли і як до них можна торкатися, а коли дотик неприпустимий»

Ось ролик, який показує, як проходив перфоманс «Дзеркальний коробка»
Читайте також:  Нелюд “В пагонах”! Те, що дозволяють собі “доблесні” поліцейські нічим не відрізняється від попередньої влади (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.