facebook

Дерев’янко: Люди не розуміють, чому мають платити в 4-5 разів дорожче, ніж коштує український газ

Влада не зацікавлена знижувати тарифи для населення, оскільки зацікавлена в тому, щоб забезпечувати надприбутки олігархам та зберігати існуючі корупційні схеми.

derevjanko-ljudi-ne-rozumiju_1243_s6

 

Про це заявив народний депутат від партії “ВОЛЯ” Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу Newsone, пише Фіртка.

Ми пропонуємо конкретні кроки для того, щоб тарифи були менші для кожного громадянина України. На превеликий жаль влада глуха. Вона не чує ні нас, ні людей, яким сьогодні встановили абсолютно неможливі, невиносимі тарифи



“, — сказав нардеп.

Він зазначив, що партія “ВОЛЯ” була змушена заблокувати трибуну парламенту, для того, щоб привернути увагу до цієї проблеми та почати її вирішувати.

Сьогодні зранку політична партія “ВОЛЯ”, “Батьківщина”, Радикальна партія, “Народний контроль”, “Свобода” й інші позафракційні депутати продовжували блокувати трибуну Верховної Ради“, — повідомив нардеп.

Дерев’янко зазначив, що партія “ВОЛЯ” продовжує вимагати виконання наступних вимог:

1.Ухвалення постанов про створення двох Тимчасових слідчих комісій: по тарифах та по боротьбі з високопосадовою корупцією.

2.Прийняття пакету законів (№2832, №3216, №4317), які спрямовані на те, щоб тарифи на газ та інші комунальні послуги для українців,  були нижчими.

Сьогодні, на превеликий жаль, замість того, щоб знайти компроміс і почати розглядати ці питання, спікер Верховної Ради в черговий раз намагався маніпулювати тим, що начебто уряд прийшов відповідати на питання по тарифах, а деякі народні депутати не хотіли чути цих відповідей“, — розповів парламентар.

Нам треба зараз не відповідати на питання, а робити спільні погоджені дії“, — вважає нардеп.

Уряд собівартість газу українського видобутку множить на 4 чи 5 і дає гарантовано можливість власникам цих компаній отримувати по 400-500% прибутків. Чому кожен українець повинен за це платити?“, — обурився депутат.

Читайте також:  Припинення постачання газу! У Зеленського наважилися на потужний крок

 

Він нагадав, що два дні тому під Верховну Раду приїхали тисячі українців, які в один голос заявили про неможливість вижити з такими тарифами.

 

Люди не розуміють, чому вони повинні в 4-5 разів платити дорожче, коли ми газ українського видобутку могли би спрямовувати на потреби українського населення“, — заявив депутат.

 

“Коли Парубій спекулює, що хтось хоче внести дестабілізацію, то це їхня політика, яка спрямована на те, щоб олігархам напряму з бюджету відправити десятки мільярдів гривень, а потім цими вкраденими гривнями поділитися з урядовцями і тими, хто забезпечує цю корупційну схему. Ось це є дестабілізація”, — підкреслив Дерев’янко.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.